Viitorul Hyundai Santa Fe facelift, surprins cu un interior în stilul noului Mercedes-Benz S-Class W223

566

Hyundai Santa Fe facelift, pregătit pentru piața chineză va primi un panou frontal modificat, dacă ar fi să analizăm fotografiile spion publicate recent pe rețelele de socializare. Iar cel mai tare, se evidențiază display-ul sistemului de infotainment, care izbitor de tare seamănă cu cel de pe viitorul Mercedes-Benz S-Class în caroseria W223.

În imaginea făcută publică, observăm panoul viitorului Hyundai Santa Fe care primește modificări radicale. Grilele de ventilare au fost poziționate mai sus, iar în locul lor apare un display tactil poziționat vertical care continuă spre consola centrală. Coreenii au folosit un design aproape identic cu cel al noului S-Class W223, care a fost dezvăluit recent pe o serie de fotografii spion.

Debutul pe piața chineză a actualului Hyundai Santa Fe Cu a avut loc la Salonul Auto de la Guangzhou în 2018. Designul exterior al SUV-ului este similar cu cel al modelul global, însă ampatamentul acestuia este mai mare cu 100 milimetri, iar lungimea totală cu 160 milimetri. La posterior, Santa Fe-ul destinat chinezilor se dinstinge prin stop-urile în formă de C unite între ele.

Generația actuală Hyundai Santa Fe, destinat pieții din China

NICIUN COMENTARIU