Viitorul Mercedes-Maybach GLS surprins pe străzile din Germania fără camuflaj!

1549

Versiunea de lux a cunoscutului SUV de mari dimensiuni Mercedes-Benz GLS, a fost pentru prima dată surprinsă de fotografii spioni, absolut fără camuflaj!

Din imagini putem observa că, viitorul rival al lui Bentley Bentayga și Rolls-Royce Cullinan, a fost echipat cu o serie de elemente distinctive la exterior. Printre acestea se numără grila radiatorului cu dungi verticale, bare față și spate redesenate, o evacuare nouă și un set de jante special.

Lungimea caroseriei lui Mercedes-Maybach GLS este identică cu a SUV – ului ”civil” de noua generație. Probabil, inginerii companiei au decis că ampatamentul de 3.137 milimetri este suficient pentru a reconfigura interiorul cu șapte locuri într-un habitaclu cu elemente de lux.

Se presupune că, Mercedes-Maybach GLS va primi scaune multicontur cu ventilație și masaj pentru pasagerii de pe bancheta din spate, izolare fonică suplimentară și display-uri de 7 inch pentru pasageri.

În acest moment, cel mai puternic Mercedes-Benz GLS, are indexul 580 și este echipat cu un motor V8 de 4.0 litri volum, care generează 490 CP și 699 Nm. Benzinarul este ajutat pentru o perioadă scurtă de timp de către sistemul EQ Boost, care adaugă 22 de cai putere și 250 Nm. Se cunoaște că pentru viitorul Maybach, nemții au înregistrat indicii 600 și 680, astfel că varianta de top cu siguranță va oferi un motor V12!

Noul Mercedes-Maybach GLS este așteaptat să debuteze până la sfârșitul anului 2019. Cel mai probabil acesta va fi prezentat la Salonul Auto de la Los Angeles, în luna noiembrie. SUV-ul de lux va fi fabricat în SUA și va deveni cel mai scump model produs în serie din această țară.

NICIUN COMENTARIU