Viitorul model BMW Seria 9 va fi un COUPE cu patru uşi! Află mai multe detalii!

480

Dacă până acum am auzit doar zvonuri despre lansarea unui nou model BMW Seria 9, atunci iată că recent, am primit şi primile confirmări legate de producţia în serie a acestuia. Revista Automobile Magazine a reuşit să obţină mai multe informaţii cu privire la noul coupe şi sinceri să fim, suntem puţin cam surprinşi!

Necesitatea de a lansa un succesor pentru celebrul BMW Seria 8, îi bântuie de multă vreme pe bavarezi. În special după prezentarea conceputuli BMW Gran Lusso Coupe, atunci când toţi şi-au pus speranţa în lansarea unui nou model. Cu toate că prototipul a fost primit cu aplauze, conducerea companieii germane nu s-a grăbit să acorde undă verde pentru producţia în serie a maşinii, fiind axată mai mult pe dezvoltarea unei noi game de modele, construite pe o platformă nouă, ce anunţa primile BMW-uri cu tracţiune pe puntea faţă.

Acum însă, după ce a fost lansat şi flagmanul BMW Seria 7, bavarezii s-au gândit să revină la planurile de adineaori şi s-au pus pe treabă. Astfel, până la finele anului 2020 ar trebui să vedem primul BMW Seria 9. Şi să nu vă mire faptul că acesta va fi un coupe cu patru portiere! Însă unul foarte impunător şi masiv, fiind construit pe platforma actuală a noii generaţii Seria 7 în versiunea cu ampatament mărit G12! Acest lucru ar însemna şi faptul că BMW va avea un nou coupe, extrem de spaţios şi luxos, pentru care, deocamdată, concurenţa nu are nici un răspuns.

bmw-pininfarina-gran-lusso-coupe_100428279_l

Iar o altă noutate bună legată de anul 2020 şi BMW, este faptul că în gama de vehicule electrice-hibride „i”, va debuta un nou model, numit BMW i6. Conceptul acestui sedan urmează a fi prezentat în viitorul apropiat, iar caracteristicile tehnice vor impresiona iubitorii de maşini ecologice. Pe lângă utilizarea pe scară largă a fibrei de carbon şi a tehnologiilor de ultimă oră, inginerii de la BMW promit să dezvolte o nouă generaţii de baterii de acumulatoare, capabile să asigure o autonomie de trei ori mai mare decât în cazul modelelor actuale!

bmw-pininfarina-gran-lusso-coupe_100428285_l

bmw-pininfarina-gran-lusso-coupe-01

BMW-Pininfarina-Gran-Lusso-Coupe-03

BMW-Pininfarina-Gran-Lusso-Coupe-11

bmw-pininfarina-gran-lusso-coupe-concept-12

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ