Viitorul Pick-Up Mercedes va da naştere clasei X-Class!

34

Mercedes-Benz păstrează în mare secret poiectarea şi dezvoltarea unui model de vehicul autoutilitar. Se ştie că acesta va fi un pick-up însă puţine detalii se fac cunoscute până la etapa actuală. Totuşi, cele mai noi zvonuri ne confirmă faptul că cel mai probabil maşina se va identifica cu clasa X.

Iar alegerea nu este deloc pur întâmplătoare, germanii fiind siguri de faptul că litera X va sugera calităţi preţioase noului model, robust, rigid, sever şi cu capacităţi uluitoare în off-road. Prin urmare ne putem aştepta la un vehicul mai mult sau mai puţin pătrăţos, cu accentul pus pe motorizările diesel şi tracţiune integrală. Vocile din culise indică la utilizarea unui propulsor de 2.3 litri volum în versiunea standard, ce produce în jur de 187 cai putere, iar varianta vârf de gamă ar putea fi animată de un motor în şase cilindri şi 255 cai putere.

În acest segment la fel de importantă este şi capacitate de transportare şi volumul benei, iar din acest punct de vedere ne putem imagina ca şi dimensiuni, un rival pentru Volkswagen Amarok. Mai ales că, din ce se cunoaşte până acum, viitorul X-Class va utiliza platforma lui Nissan Navara.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ