Vine toamna, cad copacii…noroc că nu a avut nimeni de suferit!

37

O creangă groasă, desprinsă dintr-un copac, a dat bătăi de cap șoferilor, care s-au deplasat pe strada Alexei Sciusev din centrul capitalei. Incidentul a avut loc în această după-amiază în proximitatea Universității de Stat de Medicină și Farmacie.

Din motive necunoscute, creanga masivă s-a desprins de copac și a căzut deasupra carosabilului, rămânând fixată pe cablurile electrice. Din imaginile surprinse de un șofer implicat în trafic, care ulterior au fost transmise redacției Autoexpert.md, se observă că din cauza incidentului s-au creat mici ambuteiaje. Deplasarea a fost mai deficilă pentru unitățile de transport grele, după cum se vede din imagini, o betonieră a rămas blocată, iar șoferii cu automobile mici au fost nevoiți să reducă din viteză și să facă slalom pentru a evita crengile care atârnă deasupra traseului.

Am încercat să luăm legătura cu Eliferie Haruța, șeful Direcției Spații Verzi, pentru a afla mai multe detalii, însă acesta nu a răspuns la apelurile telefonice ale reporterilor Autoexpert.md.

Sperăm totuşi că autoritățile au fost sesizate despre acest incident și vor interveni la timp pentru a elucida consecințele.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ