În noaptea de 26 spre 27 mai, în jurul orei 01:30, pe strada Albișoara din capitală a avut loc un accident rutier dramatic, soldat cu decesul unui copil născut în anul 2018, informează Inspectoratul Național de Patrulare.

La volanul automobilului nimerit în accident, se afla tatăl copilului, un tânăr de 25 de ani, iar pe bancheta din față soția însărcinată a acestuia, de 22 de ani, cu minorul în brațe. Tânără familie este domiciliată în satul Coșnița din Dubăsari.

Din cauza stării de ebrietate excesive la volan și depășirea limitei de viteză, șoferul a pierdut controlul volanului și s-a tamponat într-un panou publicitar. În timpul impactului, atât șoferul cât și soția sa, nu aveau cuplate centurile de siguranță. În consecință, copilul a decedat la spital, iar părinții au primit diferite traumatisme.

Inspectoratul Național de Patrulare reamintește conducătorilor auto că, nerespectarea principalelor reguli de siguranță la volan poate duce la consecințele grave, în majoritatea cazurilor cu persoanele decedate.

NICIUN COMENTARIU