Viziune: Cum ar putea arăta noul Hyundai Elantra N-Performance, cu 271 CP și 335 Nm de cuplu motor

334
Hyundai_elantra_n_performance
Copyright: Carscoops.com

Este doar o randare, doar o viziune, dar una care ar putea arăta destul de realistic, în viitorul foarte apropiat. Să nu uităm că cei de la Hyundai au angajat fostul șef al diviziei BMW M GmbH!

Și cum toată lumea s-a îmbolnăvit de mașini cu tentă sport, cu caracter nervos, design agresiv și performanțe de top, un Elantra mai puțin conservator nu este deloc un vis pentru fanii mărcii. Mai ales că producătorul coreean de automobile cochetează cu această idee de ceva timp.

Jante sport, prize de aer mai mari, barele restilizate, eleron, praguri laterale, toate aceastea par să se potrivească la fix, ca o mănușă. Rămâne doar Hyundai să se decidă dacă face pasul și să anunțe motorizarea, care cel mai probabil va fi un 2.0 turbo, în patru cilindri. Cei 271 de cai putere și 335 Nm de cuplu motor cât dezvoltă GDi-ul din gama actuală ar fi suficienți pentru a-i face nervoși pe ceilalți șoferi, la o cursă de semafor.

Interiorul îl puteți lăsa intact, arată bine și așa. Doar că în cazul unei versiuni mai sporty, obligatoriu vom vedea piano black sau carbon, cusuturi constrastante și accente de aluminiu polișat.

Interiorul viitorului model Elantra

Și iată cum arată noul Elantra, în versiunea obișnuită, cea pentru care vor opta majoritatea clienților noului model.

NICIUN COMENTARIU