Volkswagen anunță oficial data lansării noului GOLF 8!

181

Campania de promovare a noii generații Volkswagen Golf se apropie spre un sfârșit logic și, către lansarea oficială. Nemții anunță că celebrul model compact va fi prezentat în data de 24 octombrie în Wolfsburg.

Deasemenea, producătorul german menționează că Golf 8 a urcat deja pe linia de asamblare a uzinei din Wolfsburg.

La capitolul design, viitorul Volkswagen Golf pregătește mai multe noutăți consistente. Totuși, fanii modelului nu ar trebui să se aștepte la o schimbare revoluționară, astfel că liniile de design și silueta va fi păstrată.

La interior, Volkswagen aduce schimbări majore. Partea centrală va fi disponibilă cu un ecran tactil integrat la nivelul panoului digital de instrumente, iar prizele de ventilație vor fi mutate. Totodată, nemții declară că numărul butoanelor fizice a fost redus semnificativ.

Gama de motoare ale viitorul Golf va fi alcătuită din unități pe diesel și benzină, dar fi disponibile și două versiuni plug-in hybrid de 204 CP și 245 CP respectiv.

Fanii versiunilor de performanță nu au fost neglijați, Volkswagen având în ofetă și o variantă GTI cu peste 250 de cai putere livrați de motorul turbo de 2.0 litri volum.

NICIUN COMENTARIU