Volkswagen Arteon poate primi o versiune Shooting Brake în viitorul apropiat. Designul acestuia este deja finalizat!

131

Sedanul care a adus o adevărată revoluție în gama modelelor Volkswagen, va primi în viitorul apropiat o versiune break, astfel acesta poate deveni primul model european al nemților, asamblat pe platforma MQB și echipat cu un propulsor în șase cilindri.

Publicația britanică Auto Express, anunță că Arteon în caroseria poate apărea în perioada apropiată, iar designul vehiculului a fost deja finalizat. La fel de acest lucru ne-au asigurat și reprezentanții mărcii la finalul anului 2017. Astfel directorul de produs pentru modele de mari dimensiuni din cadrul Volkswagen, Elmar-Marius Licharz afirma următoarele „Mi-ar plăcea să fac un Arteon break, aceste planuri sunt deja în derulare, însă la moment încă nu a fost luată o decizie finală”.

Aceeași sursă scrie că dacă Arteon va primi versiunea Shooting Brake, acesta va deveni primul model al germanilor care folosește platforma MQB și un propulsor cu șase cilindri. La moment o astfel de opțiune propune doar modelul Volkswagen Atlas, care este vândut pe piața din SUA și care vine echipat cu un motor V6 de 3.6 litri volum.

NICIUN COMENTARIU