În ciuda scandalului anterior, în care a fost implicat Golf-ul și ADAC și în ciuda scandalului care a pătat masiv reputația Volkswagen, Dieselgate-ul, iată că producătorul german de automobile reușește totuși să se bucure de loialitatea clienților din toată lumea.

După șase luni de zile, în topul celor mai vândute automobile din Europa, conform unei statistici realizate de Jato Dynamics, este nimeni altul decât Volkswagen Golf în cea de-a șaptea generație. Germanii au convins peste 250.000 de cumpărători din toată lumea și se pare că nimic nu le poate sta în cale, drept dovadă este chiar creșterea numărului de vânzări cu tocmai 8%!

Golf-ul este urmat de Renault Clio, pentru care în 2018 au optat peste 185.000 de persoane. Francezii sunt și ei pe plus, însă numai cu 1%. Iar în ceafă le suflă un alt model produs de nemți, Volkswagen Polo, care s-a vândut în mai mult de 164.000 de exemplare.

Aceeași statistică mai arată că cel mai bine vândut SUV din Europa este Nissan Qashqai, cu o cifră de vânzări de 134.000.

NICIUN COMENTARIU