Volkswagen Golf GTI by Oettinger: 350 CP şi mai multă agresivitate!

42

Volkswagen Golf GTI by Oettinger: 350 CP şi mai multă agresivitate!

Oettinger – celebra companie germană, este pe cale să ne încânte privirile cu un nou proiect de tuning impresionant, ce are la bază ultima generaţie a hot-hatch-ului Volkswagen Golf GTI.

Prin urmare, aspectul exterior al celui de-al şaptelea Golf GTI se remarcă acum printr-un plus de agresivitate datorită apariţiei unor prelungiri la nivelul spoilerelor faţă / spate şi pragurilor laterale. De asemenea, nu va lipsi din meniu nici noul eleron ataşat plafonului şi nici jantele de dimensiuni generoase, de până la 19 inch, oferite în compania unei suspensii mai joase cu câteva zeci de milimetri.

Proiectul de tuning respectiv este însă impresionant datorită pedigree-ului ce se ascunde sub capotă: o nouă unitate de control precum şi noi sisteme de admisire, răcire şi respectiv evacuare. Drept urmare, spre deosebire de versiunea standard, noul Volkswagen Golf GTI de la Oettinger este capabil să ofere celui aflat la volan 350 de cai putere, absolut suficienţi pentru ca acceleraţia de la 0 la 100 km/h să coboare până la pragul celor şase secunde.

Iar pe lângă suspensia mai joasă cu câteva zeci de milimetri şi plusul de peste 100 de cai putere, impresionantul proiect de tuning al celebrei companii germane mai vine şi cu alte modificări de ordin tehnic, precum diferenţialul cu alunecare limitată şi sistemul de frânare de înaltă performanţă.

Oettinger nu consideră însă de cuviinţă să ne prezinte la moment şi preţul modificărilor operate noului Golf GTI, ceea ce nu ar însemna deloc că ar fi cumva un proiect de tuning prea accesibil. Dar dacă ne gândim la cum arată şi cu ce performanţe iese în evidenţă, mai mult decât sigur e faptul că merită să achiţi pentru respectivul pachet chiar şi o sumă de bani mai pipărată.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ