Volkswagen lărgește gama modelelor electrice cu noul concept ID Space Vizzion!

87

Deși cei de la Volkswagen au reușit deja să anunțe mai multe modele pur electrice care alcătuiesc gama ID, nemții nu se opresc aici. Constructorul german pregătește încă o surpriză care o va prezenta cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles.

În data de 19 noiembrie, Volkswagen vine la Los Angeles cu un concept nou, numit ID Space Vizzion. Iar până atunci, pentru a promova viitorul model, scoate câteva teasere și declară că noul concept va face parte dintr-un segment absolut nou pe piața auto.

Din imaginile publicate observăm că ID Space Vizzion va folosi caroseria break, însă cei de la Volkswagen insistă că modelul va împrumuta numeroase elemente caracteristice unui Gran Turismo și un spațiu generos comparabil cu cel al SUV-urilor.

Volkswagen ID Space Vizzion, este construit pe platforma MEB, folosește un design futuristic care pune accent pe aerodinamică, fapt ce îi va permite să ofere o autonomie de circa 590 km, calculat conform ciclului WLTP. Din păcate, constructorul nu oferă detalii despre bateria folosită sau sistemul de propulsie.

Interiorul viitorului model este complet digitalizat, astfel fiind echipat cu un display de dimensiuni generoase pe post de consolă centrală. Totodată, în procesul de producție va fi folosită pielea artificială AppleSkin, care include o materie reziduală de la producția de suc de mere!

Volkswagen susține că ID Space Vizzion va primi o versiune de serie la sfârșitul anului 2021. Aceasta va fi comercializată pe piața din Europa, Statele Unite și China.

NICIUN COMENTARIU