Golf GTI 8

Direct la subiect, 255 de cai putere va avea GTI-ul și 295 CP în versiunea de top. Când apare, dar și ce alte variante mai propun germanii citiți în continuare!

Potrivit surselor, automobilul nemțesc de clasă compactă și înaltă performanță ar putea debuta chiar în cursul anului viitor. Pozele spion cu cel de-al optulea Golf GTI ne demonstrează că testele au început iar primile prototipuri deja sunt puse la treabă, pe gheață și zăpadă.

Deși este camuflat, se pot evidenția spoilerele față și spate restilizate, dar și evacuarea cu două tobe de eșapament. Interiorul însă rămâne deocamdată un mister, deși rețeta nu va fi foarte diferită: scaune sport, insigne GTI, cusuturi contrastante, volan sport, schimbător sport, etc.

Motorul rămâne a fi de 2.0 litri volum, însă cu ceva mai mulți cai putere. După cum spuneam, versiunea de bază pune la dispoziție în jur de 255 CP iar pentru modelul TCR sunt rezervați 295 de cai putere. Desigur că nu se merge fără transmisia DSG.

Ceva mai târziu, dar tot în 2020, va debuta Golf GTI TCR, Golf GTD și Golf R, care putem presupune că va trece de 300 de cai putere și desigur va beneficia de transmisie integrală.

NICIUN COMENTARIU