Volkswagen publică primele schițe oficiale ale viitorului Golf 8!

188

Luna octombrie a acestui an devine una importantă pentru cei de la Volkswagen. Nemții sunt pe ultima sută de metri înainte de a prezenta cea de-a opta generație a modelului celebru Golf.

Înainte de debut, pentru a mai păstra interesul față de noul model, constructorul german publică o serie de schițe oficiale.

Prezentarea lui Golf 8, se va desfășura în cadrul unui eveniment special la Wolfburg în data de 24 octobrie. Reprezentanții companiei promit că modelul compact va fi disponibil pe unele pieți din Europa, deja în luna decembrie a anului 2019.

Noul Golf 8 va fi oferit clienților în două variante plug-in hybrid.Cea mai potentă va genera 245 CP și este proiectată pentru cei care își doresc un PHEV de performanță, în timp ce versiunea de bazp va pune la dispoziția șoferului 204 CP și se va axa pe clienții ce optează pentru o mașină cu ”tehnologii verzi”.

Totodată, se cunoaște deja că viitorul Golf 8 va avea funcții autonome extinse, va fi conectat în permanență la internet și va oferi sisteme de siguranță și conectivitate de referință pentru industria auto.

NICIUN COMENTARIU