Câteva săptămâni în urmă Volkswagen a prezentat modelul T-Roc, un crossover modern poziţionat sub Tiguan. La Salonul Auto de la Frankfurt, germanii au adus şi versiunea pregătită pentru pasionaţii de stil şi viteză, Volkswagen T-Roc R-line.

Tradiţional modelele R-line, primesc modificări cât la interior atât şi la exterior. Asttfel pentru clienţii ce vor să se deosebească, Volkswagen pregăteşte pachetele R-Line Exterior Package şi R-Line Interior Package.

Interiorul este tapiţat în două culori, unde materialele dominante sunt pielea artificială şi textilul. Pachetul oferit pentru ineterior se laudă şi cu un volan sportiv din piele, plafon negru, covoraşe stilizate şi pedalieră din inox.

La exterior observăm în primul rând barele faţă-spate care accentuează caracterul sport al SUV-ului, un difuzor special şi blocurile optice tonate. La fel pentru doritorii de a achiziţiona acest model, se oferă spre alegere jante cu diametrul de 18 şi 19 inch.

Pe lângă modificările propuse pentru R-line, oficialii au făcut publice şi motorizările pregătite pentru crossoverul compact. Motoarele pe benzină sunt reprezentate de 1.0 TSI cu 115 CP şi 200 Nm, 1.5 TSI care deţine 150 CP şi 250 Nm, iar pentru iubitorii de viteză se oferă 2.0 TSI capabil să dezvolte 190 CP şi 320 Nm.
Gama propulsoarelor diesel este formată din 1.6 TDI cu o putere de 115 CP şi un cuplu motor de 250 Nm. Celălalt motor diesel cu capacitatea cilindrică 2.0 litri primeşte două modificări, prima de 150 CP şi 340 Nm, iar a doua stoarce 190 CP şi tocmai 400 Nm.
În dependenţă de propulsorul ales, el poate fi cuplat la o cutie manuală cu 6 trepte sau una automată DSG cu 7 rapoarte.

NICIUN COMENTARIU