Volvo V90 a fost deconspirat înaintea debutului său oficial! Vezi cum arată!

73

Suedezii de la Volvo planificau să prezinte noul model V90, abia după a doua jumătate a lunii februarie, însă iată că cineva le-a stricat planurile şi a lăsat să se scurgă în internet primile imagini cu noul break. Construit pe aceaşi platformă cu S90, versiunea Estate se bucură de trăsături caracteristice comune şi chiar ceva în plus.

Cuvântul cheie în cazul lui Volvo V90 este „spaţiul”. Maşina este adresată în special familiştilor consacraţi, oferindu-le suficient volum nu doar pentru bagaje ci şi pentru pasageri. Acest lucru devine vizibil chiar din primile imagini cu interiorul lui V90 şi aş vrea să cred că nu ne înşeală privirea. Pentru a nu ne da cu presupusul, propun să aveţi puţină răbdare, pentru că în scurt timp echipa AutoExpert vă va confirma cum stă treaba, direct de la Salonul Auto de la Geneva.

Cum de la bara faţă şi până la portiera spate, ambele maşini, S90 şi V90, sunt practic identice, fiţi siguri că şi gama de motorizări rămâne una comună. Clienţii vor avea de ales între unităţile pe benzină şi diesel cu puteri cuprinse între 190, 238, 320 şi chiar 407 CP, în cazul versiunii de top T8 Twin Engine.

New-Volvo-V90-1

New-Volvo-V90-2

New-Volvo-V90-4

New-Volvo-V90-5

New-Volvo-V90-6

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ