Veşti bune pentru șoferii care intenţionează să plece peste hotare. Comitetul de monitorizare al Consiliului Birourilor „Cartea Verde” din Bruxelles a prelungit mandatul pentru Republica Moldova până în data de 1 aprilie 2016, astfel țara noastră rămâne în sistemul internaţional de asigurări Cartea Verde.

Oficialii de la Bruxelles au ajuns la concluzia că Republica Moldova a îndeplinit totuși toate cerinţele necesare sistemului de asigurări „Cartea Verde”, motiv pentru care au decis „să ne mai lase” încă un an în rândul celor disciplinaţi. Totodată, în această perioadă, ţara noastră urmează să îndeplinească un alt plan de acţiuni elaborat de Comitetul de la Bruxelles. Rămâne de văzut dacă moldovenii se vor ţine de cuvânt, sau ne vom pomeni din nou în pragul disperării, ca rezultat al incompetenţei organelor de conducere.

Decizia vine la mai puţin de o lună după ce din cauza neexecutării unor decizii ale Consiliului „Cartea Verde”, Moldova a fost ameninţată cu excluderea din acest sistem de asigurări internaţionale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ