Imagine simbol

S-a scris, s-a vorbit, s-a protestat (online, că aşa suntem obişnuiţi) şi toată lumea s-a resemnat cu ideea că au învins! Nu dragi chişinăuieni, cu sau fără voia noastră, dar vom plăti pentru parcare foarte curând, scrie protv.md.

Reprezentanţii companiei care urmează să gestioneze parcările cu plată din Chişinău au declarat într-o conferinţă de presă că dacă până la sfârşitul lunii mai, regulamentul de funcţionare a acestor parcări nu trece de consiliu, atunci ei se apucă de treabă şi implementează proiectul fără avizul consilierilor!

Mai mult de atât, străinii îşi rezervă dreptul de a da în judecată aleşii locali pentru nerespectarea clauzelor contractului. Şi desigur că Primăria nu poate face nimic, adică a făcut deja tot ce putea, semnând contractul în 2015, respectiv ar fi doar o chestiune de timp până consilierii îşi vor exprima acordul. Chiar dacă, tot ei susţin că proiectul a fost semnat cu încălcări şi că firma nu ar fi una credibilă.

George FURST, PRESEDINTE AL CONSORTIULUI: “Până la sfârşitul lunii mai, noi vom lua o decizie. Ori vom pune parcări cu plată fără vreun regulament aprobat sau vom da în judecată.“

George FURST, PRESEDINTE AL CONSORTIULUI: “Noi avem un contract să folosim străzile pentru parcare.“

De menţionat că aceste străzi, sunt reparate din banii voştri, ai noştri, ai tuturor şi prin simplul fapt că am ales să tăcem, vom plăti acum şi pentru utilizarea acestora! Sursa citată spune că mai mulţi aleşi locali se opun acestui proiect, îndeosebi din cauza faptului că oraşul predă de bunăvoie spaţiul public pentru care şoferii vor trebui să achite ulterior.

NICIUN COMENTARIU