VW vrea motociclete

VW deţine o cotă parte din Suzuki, deci speculaţia unei motociclete Volkswagen pare acum mai aproape de realitate ca niciodată.

Nu este un proiect oficial, este doar unul lansat de Nils Poschwatta, un designer neamţ care a lucrat în trecut şi pentru Volkswagen. Din câte se ştie, în trecut s-a mai speculat o posibilă colaborare apariţie a unui motociclete în colaborare cu cei de la KTM, dar fără rezultate.

Totuşi proiectul rămâne la faza de „cum ar fi, dacă ar fi” pentru că există câteva impedimente pentru care o motocicletă purtând sigla VW nu poate exista. În primul rând este o mare contradicţie între denumirea Volkswagen şi un vehicul care are doar două roţi şi numai „wagen” nu este. În al doilea rând probabil VW se va limita în a investi în divizia Suzuki şi nu în lansarea unei mărci, într-un segment în care tradiţia îşi spune cuvântul şi brandurile mari pot fi numărate pe degetele de la ambele mâini.

Ideea rămâne interesantă şi după cum se poate observa proiectul poartă chiar amprenta R, noua divizie sportivă lansată de VW.

Via promotor.ro

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ