Wald International prezintă un RR Wraith în versiunea Black Bison Edition

84

Oraşul Las Vegas, a fost gazda unui eveniment deosebit cunoscut în toată lumea ca SEMA Show. Aici cei mai tari tuneri auto s-au întrecut în demonstrarea abilităţilor sale inginereşti şi de design. Printre ei se numără şi Wald International care a expus un model Rolls-Royce Wraith modificat ca la carte. 

Automobilele producătorului Rolls-Royce nu sunt tocmai modelele perfecte pentru astfel de probe de tuning. Este nevoie de multă pricepere pentru a face un Wraith mai elegant decât prevede uzina. Totuşi, asta nu îi sperie pe cei de la WI care cu multă perseverenţă, se pare că au reuşit să aducă în lumină un model excepţional.

Deşi este greu de spus că Wraith-ul a rămas în continuare elegant. Mai degrabă a câştigat un plus de agresivitate şi sportivitate, sugerată de panourile de caroserie, dar şi de jantele imense de 22 de inch! Gusturile nu se discută, prin urmare nu ne vom opri prea mult la a detaliza barele de protecţie cu lumini de zi LED, pragurile gen NFS, sau bara spate cu acel difuzor imens.

Pe partea motorului nu se anunţă careva modificări, asta înseamnă că motorul imens V12 de 6.6 litri volum dezvoltă aceeaşi 624 cai putere şi 800 Nm de cuplu motor. Suficienţi pentru a catapulta coupe-ul de peste două tone greutate în numai 4.4 secunde până la prima 100 km/h!

プリント

プリント

プリント

プリント

プリント

プリント

プリント

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ