Zero Stele pentru Mitsubishi L200 la crash-testele Latin NCAP! (VIDEO)

157

Mitsubishi a reușit să se facă de râs la testele de siguranță, derulate de Latin NCAP, în America de Sud. Compania producătoare a promis că va lua măsuri urgente.

După acest rezultat dezastruos, vânzările Mitsubishi în America Latină ar putea scădea dramatic. Asta deoarece la testele de siguranță a fost luat un model în versiunea de bază, care, pentru această piață, este oferit fără absolut nici un airbag!

Zero versus Șapte.
În Europa, același model este dotat cu tocmai șapte airbag-uri, însă nu și în America de Sud. De aici i se trage și rezultatul negativ. Diferența de punctaj, obținută de colegul european este de 4 stele din 5. Doar două stele i-au fost acordate pentru protecția copiilor, însă și aici sunt numai 2 din maximum 5.

În urma rezultatelor, Mitsubishi a declarat că va remedia ”problema” începând cu 2020 și va oferi în dotarea standard airbag pentru șofer și pasager.

Vă puteți imagina cam ce protecție oferă și mașinile rusești, Lada Niva, despre care anterior AutoExpert a scris că va primi…un airbag.

NICIUN COMENTARIU