Mai multe poze cu noul BMW M8 Competition, au fost accidental răspândite în mediul online. Coupe-ul bavarezilor este probabil cea mai așteptată versiune de model de până acum, după lansarea lui M850i.

În segmentul său, este dificil să-i găsești un concurent pe măsură. Asta pentru că optul germanilor de la BMW, în varianta M850i, este ceva mai mic în dimensiuni și mai puțin încăpător decât un S-Coupe și în același timp mult mai rapid și mai iute decât un S500 4Matic. Chiar și prin filosofia care le adoptă cele două mașini, aparent concurente, este clar că țintesc clienți diferiți în segmente diferite.

Acum să revenim la M8 Competition. Se pare că nemții au pășit peste versiunea ”simplă” M8 și au trecut direct la ce se poate de obținut maxim dintr-un Seria 8. Exteriorul coupe-ului M8 se remarcă printr-un bodykit mult mai agresiv față de M850i, garda la sol redusă, jante mai deosebite, accente de negru lucios în loc de crom (din moment ce e versiunea Competition), un sistem de evacuare cu patru țevi finale, splitter din fibră de carbon, și un spoiler spate cu difuzor integrat.

Detalii tehnice exacte nu se cunosc, însă știind că va împărăși același motor cu M5 CP, V8-ul de 4.4 litri twin-turbo, este lesne de înțeles că cel puțin 625 PS și 750 Nm de cuplu motor, vor furniza multă adrenalină și emoții tari celui aflat la volan.

NICIUN COMENTARIU