Zvonuri: Genesis ar putea lansa un concurent pentru BMW X7!

267

După lansarea primului crossover al mărcii Genesis, care a fost numit de toată lumea rivalul lui BMW X5, apar zvonuri care spun că sud-coreenii au decis să dezvolte un SUV mai mare, drept rival pentru X7.

Genesis promite să extindă gama sa de modele la șase mașini până în anul 2021, însă planurile de viitor ale mărcii rămân în continuare secrete. Potrivit publicației Motor Trend, după lansarea SUV-ului de talie mijlocie GV80, care a debutat deja, și viitorul crossover GV70, care trebuie să fie lansat în anul 2021, coreenii destul de logic ar putea elabora și un SUV de dimensiuni mari, care va primi numele GV90.

În prezent, proiectul încă nu este aprobat de conducerea mărcii Genesis, însă insiderii susțin că SUV-ul coreean are toate șansele să urce pe banda rulantă în următorii ani. În materie de dimensiuni, noul model va fi aproximativ similar cu colegii săi germani BMW X7 și Mercedes-Benz GLS. Un eventual sistem de propulsie electric pentru GV90 nu a fost încă discutat, însă printre opțiunile posibile există și o versiune electrică.

NICIUN COMENTARIU