Zvonuri: Renault va scoate din ofertă cinci modele și va închide 4 fabrici din Franța

260

Se pare că cei de la Renault au parte de o perioadă complicată din cauza scăderilor de vânzări cauzate de pandemia de coronavirus. Francezii au anunțat mai devreme că planifică concedierea a 400 de angajați de la uzina din Slovenia, iar acum aplică noi restricții pentru a putea face față crizei.

Presa internașională scrie că au apărut o serie de informații neoficiale care vizează planurile constructorului Renault pentru următorii trei ani. Astfel, producătorul ar renunța la modelel Talisman, Espace, Scenic, Megane și Koleos.

Chiar mai mult decât atât, unele publicații informează că Renault va închide patru fabrici din Franța, în perioada imediat următoare.

În acest moment, constructorul încă nu a confirmat sau infirmat informațiile făcute publice. Însă, în câteva săptămâni, Renault este așteptat să anunțe planul de reducere a costurilor cu 2 miliarde de euro, pentru următorii trei ani.

Cu toate acestea, măsurile menționate mai sus ar putea fi evitate, după ce Reuters a relatat că Renault ar fi obținut un împrumut garantat de stat de 5 miliarde de euro.

NICIUN COMENTARIU