Porsche Macan Turbo devine mai puternic!

99
Porsche Macan Turbo Performance Package

Germanii de la Porsche lansează un nou pachet de performanță pentru modelul Macan Turbo! Acesta primește 40 de CP în plus și vine cu mai multe opționale.

Porsche Macan Turbo vine dotat cu un motor în 6 cilindri de 3,6 l volum și 400 CP însă germanii au hotărît că acesta merită mai mult și i-au oferit pachetul ”Performance package” care îi conferă 40 CP în plus. Grație puterii mărite, mașina a devenit mai ”iute”, realizînd sprintul 0-100 km/h în doar 4,4 secunde sau cu 0,4 secunde mai repede decît versiunea standart. Viteza maximă s-a oprit la cifra de 272 km/h, lucru care este mai mult decît suficient.

Porsche Macan Turbo Performance Package

Pachetul de performanță vine cu discuri de frînă pe față mai mari, de 390 mm și o suspensie coborîtă cu 15 mm. Sistemul Sports Chrono Package este acum standart.

Porsche Macan Turbo Performance Package

Dincolo de partea tehnică, noul kit de performanță pune la dispoziție nu doar creșterea în puterea dar și mai multe opționale. Astfel, acesta include setul exterior Turbo cu jante la 21 inci preluate de la 911 Turbo și faruri LED cu tehnologia Dynamic Light System Plus. Nu s-a uitat și de interior, acesta beneficiază de pielea naturală de culoarea neagră cu inserții din Alcantara și elemente din carbon.

Porsche Macan Turbo Performance Package

În Europa, Porsche Macan Turbo cu pachetul Performance pornește de la 122 512 euro.

Porsche Macan Turbo Performance Package Porsche Macan Turbo Performance Package Porsche Macan Turbo Performance Package

NICIUN COMENTARIU