Hyundai Intrado – prima imagine teaser!

19

Hyundai Intrado este un concept care reprezintă un SUV de dimensiuni mici, cel mai probabil aparţinând segmentului B, al cărui prima imagine teaser coreenii au prezentat cu mult înainte de Salonul de la Geneva din 2014 unde va debuta public.

Pe lângă denumire, cei de la Hyundai au dezvăluit şi numele realizatorilor conceptului – studioul de design Hyundai Europe. După cum putem observa şi din imaginea publicată de constructorul din Namyang, avem o nouă evoluţie a limbajului de design Fluidic Sculpture, ajunsă la versiunea 2.0, de data aceasta într-o interpretare europeană.

Atât design-ul, cât şi partea tehnică a lui Hyundai Intrado au fost responsabilitatea inginerilor din Russelsheim, iar echipa a construit un sistem de propulsie cu pile de combustibil, care foloseşte hidrogen pentru a dezvolta energie electrică. Sistemul este o versiune la scară a soluţiei tehnice folosită de ix35 Fuel Cell, modelul de serie al celor de la Hyundai alimentat cu hidrogen.

Numele Intrado este inspirat din partea inferioară a aripii unui avion, secţiunea respectivă fiind esenţială pentru creşterea portanţei. Aspectele tehnice ale concepului au fost şi ele inspirate din industria aeronautică, spun cei de la Hyundai.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ