Iată prima randare al viitorului Mercedes-Benz S-Class Cabriolet!

60

Nu este un secret că un Mercedes-Benz S-Class Cabriolet își va face apariția în scurt timp pe piață. Se știe că publicul va putea să vadă noua bijuterie în toamna anului curent, la Frankfurt! Totuși, pentru a intriga un pic spiritele, germanii au hotărât să ne prezinte o randare al viitorului model.

Se pare că viitoarul Mercedes-Benz S-Class Cabriolet va impune noi standarte în clasa sa. Mașina va dispune de 4 locuri și un confort de invidiat. Nu se știe nimic despre plafon dar se zvonește că acesta va fi unul clasic, din stofă. Interiorul va copia cel regăsit pe coupe dar la exterior se pare că vom avea parte de un look mai agresiv. Cel puțin asta ne dă de înțeles teaser-ul oficial.

Motorizările vor fi celea regăsite și pe coupe, un motor de 5 l volum de 455, versiunea S63 de 577 CP obținuți dintr-un motor V8 twin-turbo iar vîrful de gamă va fi S63 AMG cu un motor în 12 cilindri de 6 litri volum și 621 CP. Nu se știe nimic despre tracțiune, va fi doar pe puntea spate sau integrală la cum nu se cunosc și alte detalii tehnice.

Totuși, mai multe detalii vom afla în curînd, odată cu prezentarea oficială al noului Mercedes-Benz S-Class Cabriolet care va avea loc la Salonul Auto de  la Frankfurt în luna septembrie anul curent.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ