Segment-ul SUV-urilor luxoase înregistrează o creștere spectaculoasă, lucru care nu i-a lăsat indiferenți nici pe cei de la Jaguar. Deja este cunoscut faptul că britanicii vor lansa SUV F-Pace, dar se pare că nu se mulțumesc cu atît. Se zvonește că lucrează la un SUV mare și mai luxos care ar putea purta numele J-Pace.

New Jaguar J-Pace  4

Cei de la CAR Magazine declară că Jaguar lucrează la un nou crossover care va fi mai spațios decît F-Pace. Acesta va folosi platforma Range Rover dar spre deosebire de ultimul, nu va fi un off roader înrăit. Din punct de vedere al designului, J-Pace ar prelua trăsăturile prototipului C-X17 concept.la interior, luxul și materialele de calitate vor diferenția mașina de concurenți. Se pare că acesta va încerca să se claseze în segmentul crossoverilor premium la fel cum încearcă să o facă sedanul XJ. De aici vine și denumirea mașinei, J-Pace!
New Jaguar J-Pace 2
Dacă zvonurile se adeveresc, noul model va apărea pe piață în 2019. Mai mult, pentru a nu crea o concurență pe interior, noul crossover va concura cu alte modele decît Range Rover. Chiar dacă sună îndrăzneț, se pare că rivalii direcți pe care îi văd cei de la Jaguar vor fi Bentley Bentayaga și Lamborghini Urus!

New Jaguar J-Pace 3

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ