Deși noul Audi A8 va fi lansat abia în 2016, germanii continuă să ne ofere noi detalii despre viitorul vîrf de gamă. De curînd, au anunțat că limuzina va beneficia de cele mai moderne tehnologii printre care sistemul de conducere autonomă!

Noul Audi A8 va fi lansat în 2016, cu un an mai tîrziu decît era planificat inițial. Mașina va folosi cunoscuta platformă MLB, lucru care îi va permite să ”slăbească” cu aproximativ 200 kg. Cel mai probabil, noul A8 va prelua linia de desing prezentată pe concept-ul Prologue, primită foarte călduros de public. Mai mult, o bună parte din tehnologiile prezentate pe concept se vor regăsi și pe noua navă amiral. Astfel, germaniiAudi declară că viitorul model va beneficia de sistemul de conducere autonomă care va permite mașinei să ruleze autonom cu o viteză maximă de 60 km/h.

Audi-A8 2

Un alt sistem know how folosit de viitorul A8 ține de tehnologia de recunoaștere a gesturilor care va asista șoferul cu comenzile sistemului audio, de climatizare și telefonului mobil. La fel ca și în cazul modelului TT, noul A8 nu va dispune de ceasuri de bord clasice, locul acestora fiind preluat de un display mare OLED.

Nu se cunosc încă multe detalii despre motorizările disponibile pe noua limuzină, dar se presupune că aceasta va dispune de motoare hybrid și de o versiune full electrică.

Audi A 8 5 Audi A 8 4 Audi-A8 3

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ