Gaz 69 new

Gaz 69 – o legendă al industriei auto sovietice ar putea fi readus pe linia de producție. Designer-ul rus Arsenii Miheev a și publicat primele imagini cu interiorul și exteriorul viitorului model.

Compania Track Garage, specializată în tuning-ul mașinilor de teren și pick-upu-rilor a făcut o declarație îndrăzneață. Aceștea și-au pus ca scop să readucă la viață tot terenul sovietic Gaz 69 care va fi produs într-o serie limitată. Cele 12 unități vor reprezenta o interpretare modernă al clasicului Gaz 69. Altfel spus, noul Gaz va prelua doar caroseria de la modelul original, iar interiorul, propulsorul, cutia de viteze și suspensia vor fi revăzute substanțial sau preluate de la alți producători.

Gaz 69 new

Se zvonește că motorul va fi unul Hemi de producție Crysler cu o cilindree de 5,7, 6,1 și 6,4 l volum. Interiorul, judecînd după poze, va fi reconstruit și se va putea lăuda cu multe elemente din aluminiu dar și de o izolare fonică bună. Levierele cutiei de viteze și transmisiei vor fi înlocuite cu unul singur.

Gaz 69 new

Producătorul declară că mașina va fi lansată în 2016 și va fi disponibilă în 3 versiuni de caroserie, cu acoperiș rigid, cabriolet și pick up. Prețul unui exemplar va porni de la 4 000 000 ruble rusești sau aproximativ 52 000 euro! Cam mult vor spune mulți dar cei de la Track Garage declară că mașina își merită banii și va trezi dragostea cetățenilor ruși față de industria auto locală.

Gaz 69 new

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ