Subaru a prezentat la Geneva conceptul Viziv 2

34

Subaru Viziv 2 Concept este un SUV plug-in hybrid cu tracţiune integrală, design futurist şi un sistem de propulsie eficient. Interiorul este concentrat pe cele patru locuri, în timp ce atmosfera percepută de ocupanții acestora este dinamică şi plăcută, o parte din ideile prezentate de acest concept având şansa de a ajunge în producţie într-o formă sau alta.

Spre deosebire de versiunile precedente, Viziv 2 Concept dispune de cinci portiere, cele din spate având un sistem de deschidere inversă.

Motorizarea lui Viziv 2 este o unitate boxer de 1.6 litri, cu injecţie directă, cuplată unei transmisii Lineartronic cu variaţie continuă. Trenul de propulsie hybrid este ajutat de trei motoare electrice, dintre care unul este montat pe puntea faţă, acestea asigurând tracţiunea integrală într-o manieră ingenioasă pentru a putea păstra sistemul Symmetrical All Wheel Drive al celor de la Subaru.

Având un centru de greutate cât mai scăzut şi o masă cât mai bine împărţită între punţi, cei de la Subaru promit peformanţe dinamice de top.

Subaru Viziv 2 Concept 2

Subaru Viziv 2 Concept

subaru_viziv_2_concept_1

Image converted using ifftoany

subaru_viziv_2_concept_4

Image converted using ifftoany

subaru_viziv_2_concept_10

subaru_viziv_2_concept_12

Subaru Viziv 2 Concept live in Geneva 1

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ