Suzuki a prezentat conceptul viitorului hatchback global

45

Compania Suzuki anunță debutul unui nou concept compact cu numele A:Wind, programat pentru expoziția din Thailanda. Acesta este descris drept un hatchback de segment A ce prefigurează un model de serie care va debuta în decursul anului viitor.

AWind

Suzuki A:Wind măsoară 3.600 mm în lungime, 1.600 mm în lățime, 1.540 mm în înălțime și dispune de un ampatament de 2.425 de milimetri. Conceptul este dotat cu un motor de 996 de centimetri cubi cuplat la o transmisie tip CVT.

AWind4

La exterior, conceptul nipon este îmbrăcat în două culori: galben și albastru, elementele cromate și jantele cu design extravagant fiind cele care oferă o perspectivă extrem de interesantă. La interior, cabina în două tonuri (similare exteriorului) este una simplă și aerisită, iar conform oficialilor japonezi aceasta oferă suficient spațiu pentru pasagerii din spate.

La momentul de față Suzuki lucrează asupra modelului de serie al conceptului A:Wind, destinat atât pieței locale, cât și majorității piețelor auto la nivel global.

AWind2

AWind5

AWind6

AWind7

AWind3

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ