Nu o singură dată am fost martorii unor dueluri cu cel mai potent EV de serie din SUA, Tesla Model S, în care acesta îşi spulberă rivalii încă de la start. Şi ştim foarte bine că aceste rezultate sunt posibile graţie cuplului motor maxim instant, livrat la toate patru roţi, motiv din care, acceleraţia de la zero la prima sută la oră pentru un Model S este ca un exerciţiu de gimnastică dimineaţa, prea uşor. 

Însă acum nu vom vorbi despre Tesla ci despre o rudă îndepărtata a acesteia, un sportcar hybrid, construit aici „acasă”, în Europa. V-aţi dat seama bine, este hypercar-ul BMW i8 şi nu unul simplu ci tunat de Manart Racing. Ei bine, tunat se referă mai mult la aspectul exterior al maşinii şi nu la performanţele acesteia, dar chiar şi aşa, maşina a reuşit să atragă multe priviri, sceptice ce-i drept, la o etapă de curse de drag printre amatori, undeva acolo, în Europa…

Proprietarul acestui BMW i8 a decis să îşi măsoare muşchii cu unii dintre cei mai de temut rivali, Mercedes-Benz C63 AMG, dar şi Porsche 911 GT3. Cine va ieşi învingătorul, v-aţi dat seama uşor chiar din titlul ştirei, însă show-ul merită privit!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ