Viitorul peliculei „Fast and Furios 7” se află sub semnul întrebării. Moartea actorului principal Paul Walker a zdruncinat puternic comunitatea de la Hollywood şi întreg platoul de filmare al celor de la Universal. Filmările programate săptămâna trecută au fost amânate, iar scenariul iniţial a fost trimis spre rescriere pentru a găsi un final potrivit pentru Brian O’Connor, personajul interpretat de Paul Walker.

Studiourile Universal au declarat: „În acest moment, noi toţi cei de la Universal ne dedicăm întru totul suportului oferit familiei lui Paul şi membrilor din echipa de filmare, actorilor şi întregului grup Fast and Furious. De asemenea, considerăm că este responsabilitatea noastră să oprim producţia celei de-a şaptea serii Fast and Furious pentru o perioadă de timp nedeterminată. Astfel vom avea timp să analizăm toate opţiunile necesare pentru a merge mai departe.”

Vă reamintim că Paul Walker, interpretul rolului Brian O’Connor din seria de filme Fast and Furious, a murit în urma unui accident auto. Walker era pasager într-unPorsche Carrera GT condus de prietenul său Roger Rodas.

Fanii actorului au publicat pe Youtube un scurt film dedicat lui Paul Walker:

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ