BMW X4 M Competition versus Mercedes-AMG GLC 63S Coupe! Care e mai rapid? (VIDEO)

610

Echipa DSC OFF, în frunte cu Guram Intskirveli au adus față în față, pentru un test excepțional, două dintre cele mai dorite SUV-uri de performanță, BMW X4 M Competition și Mercedes-AMG GLC 63S Coupe!

Cine urmărește canalul de YouTube DSC OFF este cunoscut deja cu rețeta clasică de teste a lui Guram. Cine nu, o va putea urmări în cele ce urmează. Ambele mașini au fost testate pe standul dyno, pentru a identifica abaterile în cifrele legate de performanță.

Așadar BMW X4 M Competition a scos 560 de cai putere și 620 Nm de cuplu motor, în loc de 510CP și 600 Nm declarați de oficiali, iar Mercedes-AMG GLC 63S Coupe, 517 CP și 686 Nm, în loc de 510 CP și 700 Nm cuplu motor. Doar că asta nu e tot.

Inginerii au suprapus graficele dyno, ale celor două SUV-uri, unde se vede că în ciuda puterii mai mici, GLC-ul are rezerve mai mari de putere, mult mai devreme, atât cuplul motor maxim cât și caii putere.

Dacă nu aveți răbdare, o să vă direcționez și la minutul cel mai fierbinte din acest test, (24:37) unde ambele mașini se vor confrunta în linie dreaptă, pe timpi de accelerare și viteză maximă.

Învingător în final, va fi cel care îl veți alege voi! Așadar, vă invit să urmăriți prestația acestor superbe SUV-uri (SAC ar fi mai corect, de la Sport Activity Coupe) și să ne spuneți în comentarii, cui i-ați încredințat votul!

NICIUN COMENTARIU