ABT Sportsline a transformat un Audi RS4 Avant într-o mașină de poliție!

154

Celebrul atelier de tuning ABT Sportsline a construit o mașină destinată echipajelor de patrulare, care are la bază break-ul de performanță Audi RS4 Avant!

Vehiculul va participa la diverse evenimente tematice organizate în cadrul programului pentru tuning în condiții de siguranță Tune it. Safe! , susținut de Asociația companiilor germane de tuning (VDAT) și de Ministerul Federal al Transporturilor și Infrastructurii Digitale.

ABT AS4-R urmează să fie exponatul principal al nemților în cadrul expoziției Essen Motor Show. Pentru construcția proiectului a fost folosit un Audi RS4 Avant pre-facelift, care din uzină oferă 450 CP și 600 Nm. Acesta a primit pachetul de tuning ABT Power S, care include un alt radiator și sistem de admisie, precum și o evacuare pregătită de ABT cu diametrul de 102 mm și terminații din carbon.

În aceste condiții, break-ul de performanță este forțat să dezvolte un total de 530 CP și 690 Nm.

La nivel estetic, ABT AS4-R se prezintă cu numeroase elemente ale caroseriei confecționate din fibră de carbon, un girofar pe acoperiș, și lumini intermitente instalate în grila radiatorului.

NICIUN COMENTARIU