AC Schnitzer îți tunează i3S-ul cu un bodykit elegant și sportiv

83

Pentru cei încântați de cum se comportă și ce le oferă un BMW i3, dar nu foarte mulțumiți de înfățișarea acestuia, tunerul german AC Schnitzer, vine cu o soluție.

Pachetul de tuning dezvoltat de ACS vine să sporească atractivitatea celui mai bun luxury EV din lume (conform sondajelor) și implicit din gama BMW. Kit-ul este dedicat versiunii i3S care oferă și un plus de performanțe având 184 de cai putere și 270 Nm de cuplu motor instant, prescriși în fișa tehnică.

Așa cum sunteți obișnuiți deja, când vine vorba de tuning exterior, numărul modificărilor nu variază foarte mult de la un caz la altul. Așadar, AC Schnitzer a pregătit un nou spoiler frontal care include și un splitter, difuzorul spate complet redesenat, protecții speciale la nivelul aripilor și o suspensie care micșorează garda la sol cu 20 mm, dar contribuie la un look mai sportiv și stabilitate sporită pe viraje.

Un neajuns al noului pachet de tuning semnat ACS este faptul că poate fi instalat doar pe versiunea i3S și nicidecum pe cea obișnuită sau cu autonomie extinsă.

NICIUN COMENTARIU