AC Schnitzer sunt primii care modifică noul BMW Seria 1 F40

196

Atelierul german de tuning AC Schnitzer s-au grăbit să fie primii care oferă deja un pachet de modificări pentru cel mai nou BMW Seria 1 în caroseria F40.

Deocamdată este vorba doar de aspectul estetic al mașinii, însă nemții au promis că vor urma și upgrade-uri pe motor. Amintim că vârful de gamă este reprezentat de versiunea M135i care vine echipată cu un propulsor de 2.0 litri volum, ce dezvoltă 302 CP și 450 Nm de cuplu motor. Cred că aici și își vor concentra toată priceprea cei de la AC Schnitzer.

Însă la etapa actuală, pachetul de tuning, include un element decorativ, pentru aripa spate, un set de arcuri sport care coboară garda la sol cu până la 35 de milimetri, finale noi pentru sistemul de evacuare și un set de jante R19, oferit la alegere în două variante de finisaj: Sport Chrome sau Sport Black.

Câteva accesorii decorative sunt și pe interior, ca să simți că ai ceva mai mult decât un F40, cum ar fi padele redesenate sau pedalele din aluminiu, chestii din astea bizare.

În așteptarea unui splitter frontal, a unui sistem de evacuare mai performant, sau a suspensiei reglabile, componente aflate în proces de proiectare, AC Schnitzer îți oferă primile jucării cu care să îți bucuri ochii.

NICIUN COMENTARIU