Mulți dintre voi probabil că vă mai amintiți acest Nissan Skyline cu codul de caroserie R33. Într-un timp era frecvent prezent la toate evenimentele auto sau competițiile locale, dar, a dispărut, ca să îl găsim acum într-un atelier de tuning.

Aflați în vizită la Car Performance, am descoperit accidental acest R33 care își așteaptă cuminte rândul la piese și lucrări. Mașina, care a fost importată în urmă cu mai mult de 10 ani din Dubai, a schimbat vreo trei proprietari aici, care la rândul lor, au contribuit cu diferite ”îmbunătățiri” la această mașină. La un moment dat a fost schimbat și motorul, în loc de RB25 moldovenii au înghesuit un V8 de 4.0 litri, 1uzfe, regăsit pe Toyota.

Coșmarurile mașinii și exploatarea greșită a acestui coupe legendar, se pare că are un sfârșit, după ce actualul proprietar a scos V8-ul intrus și a pus un RB26, cu interne forjate, o nouă turbosuflantă, galerie admisie replica Greedy și multe alte accesorii pe lângă propulsor care duc puterea maximă în 500+ CP!

Desigur asta nu e tot. Suspensia este complet revizuită, cu bucșe din poliuretan, totul sablat, revopsit și pus pe mașină. O altă modificare importantă este mutarea volanului de pe dreapta pe stânga, și odată cu aceasta va veni și un interior regândit.

Cum va arăta mașina în final, rămâne de văzut. Noi îi dorim multă răbdare proprietarului și cât mai mulți bani pentru a duce la bun sfârșit ideea. Car Performance, la mai multe proiecte!

 

NICIUN COMENTARIU