AMG A45 S cu motorul său de 2.0 litri volum, este capabil de 600 cai putere!

1034

Cel mai puternic hot-hatch de serie din lume, tocmai a primit o îmbunătățire! Casa de tuning Renntech a scos maximul din motorul în patru cilindri și se laudă acum cu 601 cai putere.

În varianta standard, Mercedes-AMG A45 livrează 387 de cai putere. Pentru cei ce vor mai mult există versiunea A45 S care din același motor stoarce 421 de cai putere și 500 Nm de cuplu motor. Însă dacă nici această cifră nu te impresionează, în ajutor îți vine atelierul de tuning Renntech cu câteva versiuni de upgrade care te pot face să uiți de supercaruri exotice.

Germanii pun la bătaie tocmai trei pachete de performanță. Prima, care rămâne doar la nivel de resoftare, mărește puterea motorului de la 421 la 474 CP. Cu ceva implicații pe partea tehnică și unele piese schimbate același motor scoate deja 550 CP.

Vârful de iceberg, varianta de 601 cai putere, adoptă deja mai multe modificări printre care o turbină nouă și un sistem de evacuare mai permisiv. Însă nu îți imagina că aici este inclus downpipe-ul sau catalizatorul sport!

Nu nu! Acest upgrade este rezervat pentru luna februarie, când puterea motorului va mai crește puțin! Și dacă versiunea cu 421 CP prinde prima sută în 3.9 secunde, imaginați-vă de ce este capabilă versiunea de 600 CP!

NICIUN COMENTARIU