Audi RS4 Avant beneficiază de tratamentul ABT

160

ABT tocmai și-a prezentat noua creație. Un pachet de tuning pentru Audi RS4 Avant ce include un bodykit și un upgrade pe partea de performanțe.

Tunerul german a fost ocupat în ultima vreme cu dezvoltarea de noi pachete de tuning pentru gama de modele RS din portofoliul celor de la Audi. Aici se numără inclusiv RS6 Avant și noul RS7, dar nu fără RS4. Pentru ultimul este și cel mai recent program de tuning.

Bodykitul pune accent pe elemente realizate din fibră de carbon, cum ar fi eleronul de pe hayon, terminațiile sistemului de evacuare sau prizele de aer de pe aripile față. La acestea se adaugă jantele de 20 sau 21 de inch în diametru și suspensia reglabilă pe înălțime.

Fibră de carbon se regăsește și la interior, dar numai dacă clienții își doresc acest lucru. Însă dacă astea sunt opționale, atunci pentru resoftarea motorului cu siguranță că vor opta cam toți.

Grație celor de la ABT, V6-le twin-turbo de 2.9 litri livrează acum 530 de cai putere și 680 Nm de cuplu motor. Păcat că nu vă putem spune cu cât mai exact s-a îmbunătățit dinamica mașinii și sprintul de la zero la o sută, dar cu siguranță că nu e mai rău decât stock.

NICIUN COMENTARIU