Dacă Mansory șochează cu designul lor extravagant, atunci TopCar impresionează cu excesul de lux de care pot da dovadă uneori. Iar luxul despre care vorbim, în cazul acestui Porsche, se rezumă la foarte multă fibră de carbon și elemente poleite cu aur!

Daci dacă un Porsche 911 nu este suficient de scump pentru tine, ca să te poți arăta în fața prietenilor tăi, atunci rușii de la TopCar au soluția! Porsche 911 Stinger GTR Carbon Edition vine să te scape de acel 911 ”banal„ și să îți confere un look de sportcar ieșit din comun. Capota, aripile, pragurile laterale, capacele oglinzilor, spoilerul, gurile de ventilare și încă multe alte detalii sunt realizate din acest material special care i-a adus și numele de GTR Carbon Edition.

Interiorul este la fel garnisit cu fibră de carbon și, atenție, aur! Acesta se găsește la nivelul levierului cutiei de viteze, mânerele portierelor, padelele de la volan, gurile de ventilare și chiar pe unele butoane, cum sunt cele de reglare a scaunelor! Zi acuma că nu este cel mai deosebit 911 pe care l-ai văzut vreodată!?

Ah da, și motorul acestui Porsche 911 dezvoltă acum 750 de cai putere! Ar mai fi ceva de adăugat?

NICIUN COMENTARIU