Cel mai fiabil Ferrari din lume este de fapt o Toyota Celica deghizată în supercar

355

Ai bani de Ferrari – nu îți pui problema de fiabilitate sau costuri! Totuși, dacă visezi la un Ferrari, dar rezervele din contul bancar nu te ajută, s-ar putea ca acest model să fie cel mai potrivit pentru tine.

Este fără îndoială, cel mai fiabil Ferrari din lume, doar că nu este cel mai original. Replica acestui F430, ca și multe altele de fapt, este construit pe baza unei Toyota Celica, japoneza cu pretenții de sportcar. Cum spune și vânzătorul, ai o mașină care arată ca ”italiană”, doar că la costul unei japoneze.

Cu adevărat e win-win, arată ca un Ferrari, consumă cât o Toyota, iar în service faci deservirea cu bani mărunți, sau cum practică mulți șoferi de pe la noi, poți chiar recondiționa suspensia, că merge și așa.

Iată de ce replica acestui F430 poate fi cumpărată cu ”numai” 12.500 de lire sterline, un preț extrem de mic pentru un Ferrari și exagerat de mare pentru o Toyota Celica.

Mai jos vedeți și mesajul vânzătorului.

“The REAL ITALIAN-MOBILE – Will Cost You £200,000 And Another £20,000 Per Year To Insure It!” the listing reads. “Thats NOT It – It Returns 8MPG And £10,000 For Just A STANDARD ENGINE Service…OR You COULD Just BUY This JAPANESE-MOBILE For £12,500…And Overall Expenses Will Cost You PENNIES……..! :))ITALIAN L@@ks – With JAPANESE Reliability!!!”

“WRAPPED In The BEST Colour “FERRARI RED” – BEST Colour Out There – Looks Even Better Than WHITE & YELLOW! FERRARI RED Is A VERY Rare AND UNIQUE Colour – Only A Few Around In This Colour – Truly STANDS Out!!!”

Aici găsești anunțul.

NICIUN COMENTARIU