Dacă ești fan BMW (nu ascund faptul că eu sunt), acest filmuleț îți va face ziua mai frumoasă. Și asta pentru că vei afla absolut totul despre cel mai iute și mai rapid BMW M5 de pe planetă.

Imaginează-ți că ai tot confortul din lume și accelerația unui Bugatti Veyron! Ori chiar mai bine de atât, pentru că acest M5 Competition Package modificat ușor de un atelier de tuning din Federația Rusă, a reușit să parcurgă sfertul de milă în numai 9.9 secunde! Pentru o comparație, Veyron-ul, reușeștea aceeași performanță în 10.1 secunde. Pasionații acestui sport știu că cele 0.2 secunde diferență, aparent infime, pot fi de fapt o veșinicie în Drag Racing.

După cum spuneam, pentru a atinge această performanță M5-ul a fost ușor modificat. Mai cu seamă, a primit o resoftare la nivel de motor și transmisie, un nou sistem de evacuare mai permisiv și un set de anvelope Toyo 888, pentru o mai bună aderență cu asfaltul. Să nu uit capota motorului de carbon și, au scos bancheta spate, atât!

Deci cu un minim de investiții, M5-ul nu doar că este cel mai rapid din Rusia, dar și în toată lumea, fără rivali în segmentul sedanurilor premium de lux și performanță! Nici un Audi și nici un E-Class AMG nu a reușit să parcurgă distanța de 402 metri mai rapid, sau să accelereze de la zero la prima sută în 2.4 secunde, susțin băieții de la DSC OFF.

Urmăriți test drive-ul cu M5-ul cu pricina mai jos și nu uitați să ne lăsați un comentariu, chiar dacă nu vă place mașina 😀

NICIUN COMENTARIU