Dacă îți place la nebunie noul tău Mercedes-AMG G63, dar simți că îi lipsește o doză bună de agresivitate, sau pur și simplu vrei ceva mai mult decât stock, ar fi cazul să te uiți în direcția celor de la TopCar care tocmai au lansat un pachet de tuning.

Numit Inferno, noul pachet de modificări pune accentul pe un bodykit aerodinamic condimentat cu o mulțime de elemente de fibră de carbon. Acestea sunt prezente practic peste tot, pe acoperiș, bara față și spate, aripi, praguri laterale, capotă motor și chiar pe capacul roții de rezervă.

Și grila motorului este diferită de cea de fabrică, chiar dacă la prima vedere seamănă cu originalul, totuși mici deosebiri persistă, unde până și emblema Mercedes a fost înlocuită cu cea de la TopCar.

Pe lângă culoarea stridentă verde mat și adaosul de carbon, tunerul rus a inclus în meniu două versiuni de design pentru jante de 22 și 23 de inch, dar și câteva lumini adiționale LED care nu prea știu la ce folosesc.

Kit-ul de tuning începe de la puțin peste 21.000 de dolari și poate ajunge la 44.824 USD dacă vrei mult carbon dezgolit și adaosuri cu lumini LED, tips-uri pe evacuare și alte fleacuri. Pentru sume adiționale de 7.348 de dolari obții o revopsire ca în poze iar pentru capota de carbon vei mai scoate încă 8.479 de dolari. Nici jantele nu sunt ieftine, cele de 23 de inch costă 8.705 dolari!

NICIUN COMENTARIU