Ce poți face atunci când ai în garaj un BMW M3 E30 și ești un împătimit fan al curselor DTM? Răspunsul vine de la o echipă alcătuită din tatăl și fiica, care au transformat legendarul model într-o versiune proprie pe care au numit-o ”DTM-Edition”!

Conform specialiștilor site-ului unde este vândută această mașină, ClassicDriver.com, toate modificările au fost efectuate într-o manieră foarte profesionistă, care se reflectă și în preț: 90.015 dolari SUA.

Ei bine, n-a fost nevoie să căutăm cu atenție toate aceste modificări pentru a ne da seama de cantitatea enormă de muncă depusă în procesul de transformare a acestui clasic model BMW.

În primul rând, vehiculul de performanță a fost dotat cu un roll cage, o suspensie custom, o aripă spate din fibra de carbon Sport EVO, dar și cu un splitter frontal din același material.

Nu lipsesc, așa cum ne așteptam, capacele din fibră de carbon ale oglinzilor laterale, jantele de curse marca BBS, un sistem de eșapament sport cu un colector de curse, mai multe modificări ale motorului și desigur, culoarea caroseriei galben Speed.

La interior vedem un design care abundă de fibră de carbon, scaune de tip scoică marca Recaro cu centuri de siguranță cu șase puncte de prindere, dar și un volan de curse detașabil.

Cât despre performanțe, în anunț se indică, în ciuda faptului că pe kilometraj găsim nu mai puțin de 101.880 de km, faptul că motorul în patru cilindri de 2.3 litri volum, produce 192 de cai putere, iar după reparație și modificări nu a făcut decât 2.000 de km!

Până la urmă, chiar dacă E30 este, probabil, cel mai căutat M3 în acest moment, iar acesta beneficiază de o mulțime de îmbunătățiri, nu suntem deloc siguri că merită să fie vândut pentru o sumă de tocmai 90.000 de dolari, anume din motiv că în mare parte și-a pierdut autenticitatea.

Voi ce parere aveti?

NICIUN COMENTARIU