Din nou Mansory și din nou extravagant, doar că de această dată e un Rolls-Royce Cullinan

986

Rolls-Royce nu este chiar brandul care să-l poți pune în aceeași frază cu tuningul. Însă ceea ce pare imposibil pentru unii, este firesc pentru Mansory. Iată de ce există și proiectul Coastline.

Cel mai luxos crossover din lume, pentru că așa i-au zis britanicii care refuză să îl numească SUV, tocmai a primit un tratament special de la Mansory. Iar atelierul de tuning nemțesc nu s-a abătut de la regulă nici de această dată, mergând pe ideea de renaștere totală, cu un design extravagant și un interior deosebit.

La capitolul interior nu poți comenta prea multe, afară de faptul că totul a fost retapițat cu piele într-o nuanță mai puțin obișnuită, turcoaz. Dar nici nu poți spune că arată hidos, dincontră, îi conferă și mai multă opulență.

Iar în ce privește exteriorul, tipic Mansory, veți găsi un pachet aerodinamic cu prize de aer mari, spoilere, praguri laterale evazate, extensii aripi, spoilere și desigur jante, jante mari!

Intact a scăpat doar motorul V12 de 6.75 litri care dezvoltă 571 de CP și 850 Nm de cuplu motor. Nu că ar fi prea mulți cai putere, dar chiar și așa, cu o greutate de 2.6 tone, Cullinan poate prinde prima sută la oră în 5.2 secunde.

NICIUN COMENTARIU