Printre multitudinea de EV-uri şi sportcaruri, hypercaruri şi alte maşini de lux sau de performanţă, un asemenea proiect este ca o gură de aer proaspăt, oportună şi revigorantă. Faceţi cunoştinţă cu un automobil unic, preparat de RingBrothers, în prezentarea lui Jay Leno.

Pentru cei care urmăresc Garajul lui Leno (Jay Leno’s Garage) un asemenea automobil s-ar putea să nu îi surprindă cu nimic, de vreme ce showman-ul a avut printre invitaţi unele dintre cele mai teribile, mai puternice şi mai personalizate maşini din lume. Şi acest Chevrolet Camaro nu este o excepţie, fapt de care vă veţi convinge răsfoind galeria de poze de mai jos şi desigur, urmărind materialul video din articol.

La prima vedere acest Camaro nu pare să ascundă modificări esenţiale, însă măiestria tunerului american se ascunde dincolo de panourile de caroserie, în detalii. Botezat G-Code după dorinţa clientului. Muscle car-ul din anii 69 a primit o serie de îmbunătăţiri atât la exterior cât şi interior, iar unele pot fi văzute doar dacă inspectezi maşina îndeaproape.

Blocuri optice cu LED, jante unicate HRE cu dimensiuni de 19 şi 20 inch pe spate, elemente din fibră de carbon, partea frontală reconstruită cu piese fabricate individual şi un motor de 6.8 litri supraalimentat sunt doar câteva dintre cele mai vizibile modificări. Ce nu se vede cu ochiul liber sunt acei 1.000 de cai putere şi 1.085 Nm de cuplu motor de care este capabil acest monstru!

Proiectul le-a furat celor de la Ringbrothers peste 5.000 de ore de lucru, însă rezultatul este de-a dreptul fascinant!

ringbrothers-chevy-camaro-g-code (1) ringbrothers-chevy-camaro-g-code (2) ringbrothers-chevy-camaro-g-code (3) ringbrothers-chevy-camaro-g-code (4) ringbrothers-chevy-camaro-g-code (5) ringbrothers-chevy-camaro-g-code (6) ringbrothers-chevy-camaro-g-code (7) ringbrothers-chevy-camaro-g-code (8) ringbrothers-chevy-camaro-g-code (9) ringbrothers-chevy-camaro-g-code (10) ringbrothers-chevy-camaro-g-code (11) ringbrothers-chevy-camaro-g-code (12) ringbrothers-chevy-camaro-g-code (13) ringbrothers-chevy-camaro-g-code (14)

NICIUN COMENTARIU