(FOTO) ABT Sportsline prezintă pachetul de tuning pentru Volkswagen Transporter T6.1!

599

Celebrul atelier de tuning ABT Sportsline a lansat la sfârșitul lunii ianuarie un pachet de modificări pentru Volkswagen Multivan facelift. Acum, tunerii declară că acest kit de performanță poate fi aplicat pe toate variantele din gama Volkswagen Transporter T6.1!

Modelele echipate cu propulsorul pe motorină TDI de 2.0 litri volum, care din uzniă dezvoltă 150 CP, primesc o unitate de control capabilă să forțeze unitatea până la 180 CP și 400 Nm. Versiunile livrate cu motorul biTDI de 2.0 litri volum ce oferă 199 CP și 450 Nm, după resoftare vor pune la dispoziția șoferului un total de 226 CP și 490 Nm.

La fel, ei de la ABT au pregătit și un body kit aerodinamic pentru Transporter T6.1. Tunerii germani au redesenat grila frontală, oferă o bară frontală regândită, praguri laterale modificate, un difuzor spate, un eleron generos la posterior și patru terminații finisate în culorea neagră pentru sistemul de evacuare!

Potrivit celor de la ABT Sportsline, pachetul care oferă modificări estetice poate fi comandat pe toate versiunile modelului, indiferent de motorizare. Iar pentru ca imaginea modelului îmbunătățit să fie completă, aceștia au pregătit și un set de jante cu design special, disponibile cu diametrul de 19 sau 20 de inch.

Tot aici se mai poate adăuga și o suspensie reglabilă pregătită de cei de la Bilstein, care micșorează garda la sol a lui Transporter T6.1 cu valori cuprinse între 40 și 70 de milimetri.

NICIUN COMENTARIU