(FOTO) AC Schnitzer a finisat proiectarea pachetului de tuning destinat noului BMW Seria 8!

118

Specialiștii atelierului celebru de tuning AC Schnitzer au prezentat la finalul anului 2018 un prototip care anunța un viitor pachet proiectat special pentru noul Seria 8. Proiectul a fost acum finalizat, astfel că tunerul a publicat primele imagini cu produsul finit și a anunțat lansarea acestuia pe piață!

La prima vedere observăm o mulțime de elemente aerodinamice la nivelul caroseriei, precum bara față cu buză și aripioarele aerodinamice la extremități confecționate din fibră de carbon, praguri noi, un difuzor de dimensiuni generoase și un eleron fix pe capota portbagajului. Nu lipsesc nici terminațiile sistemului de evacuare (disponibile în trei variante) sau jantele forjate cu diametrul de 20 de inch.

La capitolul tehnic, AC Schnitzer a pregătit îmbunătățiri atât pentru motorul diesel de 3.0 litri volum, cu care se echipeaza versiunea 840d, cât și pentru actualul vârf de gamă M850i cu al său propulsor V8 Twin-turbo de 4.4 litri volum.

Unitatea diesel dezvoltă acum 380 CP și 780 Nm cuplu iar agregatul pe benzina îi pune șoferului la dispoziție 620 de cai putere și 840 Nm cuplu. Cu 90 CP și 90 Nm mai mult decât un BMW M850i standard. Din păcate, tunerul german nu a publicat noile performanțe ale sportivei.

Tot aici trebuie menționat noul kit de arcuri sport care sporesc manevrabilitatea și reduc garda la sol cu 20 de milimetri.

Cât despre o versiune de performanta M8, bavarezii de la BMW vor lansa în viitorul apropiat atât un M8 Coupe (Standard și Competition) cat și un M8 Gran Coupe. Ambele vor avea sub capotă același propulsor V8 Twin-turbo de 4.4 litri volum, capabil să genereze peste 600 de cai putere!

NICIUN COMENTARIU